Handige tips voor het inhuren van slotenmaker

een slotenmaker is iemand die ofwel sloten maakt ofwel sloten repareert, of een combinatie van beide. Als je iemand zoekt die zich gespecialiseerd heeft in sloten dan ben je op zoek naar een slotenmaker. Sloten maken heeft een lange geschiedenis. Als je op zoek bent naar de diensten van iemand die als specialisme sloten heeft dan kun je je afvragen wat de beste wijze is om iemand uit te kiezen die betrouwbaar is en die puik werk aflevert.

Vaak hebben we geen idee wie die gekwalificeerde specialisten nu zijn en hoe ze te bereiken tot we ze echt nodig hebben. Je kan dit voorkomen door onderzoek te doen naar slotenmakers en een lijst te maken mocht je ze echt nodig hebben zoals wanneer je jezelf buitensluit bij je thuis, auto of kantoor. Als je je sloten gaat vervangen dan heb je tijd om wat onderzoek te doen maar dit is niet het geval als je jezelf terugvindt midden in een slot noodsituatie!

Een slotenmaker inhuren die gecertificeerd is, zal je helpen met wat je nodig hebt en zal een redelijke vergoeding vragen. Als je een slotenmaker zoals www.locksecure.nl (in Utrecht)  vindt op het internet of in het telefoonboek neem dan de tijd om te kijken of het bedrijfsadres en telefoonnummer ook klopt. Dit is een manier om er zeker van te zijn dat je niet opgezadeld wordt met een louche ondernemer.

Houd er rekening mee dat sommige bedrijven in deze branche vanuit huis werken of alleen rondrijden en daarom geen bedrijfsadres hebben. Dit verklaart waarom je geen adres van het bedrijf kan vinden. Het zou goed mogelijk zijn dat de slotenmaker even goed en kundig is als een ander die wel een eigen bedrijf heeft.

Kies een bedrijf dat een bedrijfsnaam heeft. Als je het bedrijf belt en de persoon die opneemt alleen “hallo” zegt of iets anders vaags zou je dit moeten vertrouwen. Ga op je gevoel af en probeer andere bedrijven te bellen in plaats van deze.

Vraag naar een prijsopgave voor het uit te voeren werk en/ of naar de kosten van het materiaal voordat het eigenlijke werk gaat beginnen. Een echte professional zal er geen probleem mee hebben om je dit te geven. Sommige zullen je het zelf via de telefoon kunnen vertellen als je vertelt wat voor een soort werk je gedaan wil hebben of wat voor probleem je hebt met je slot.

Als je een prijsopgave hebt gehad via de telefoon en de slotenmaker ter plaatse vertelt en hele andere prijs, laat hem dan niet het werk uitvoeren. Bel in plaats daarvan iemand op die wel te vertrouwen is.

Sommige bedrijven rekenen extra kosten voor dingen als het beantwoorden van de telefoon in de weekenden, vakanties of midden in de nacht. Sommige bedrijven rekenen extra als ze verder moeten rijden dan wat ze gewend zijn te doen. Voordat je iemand inhuurt is het verstandig om uit te zoeken of er ergens extra kosten voor worden berekend en of dat ook geld in jouw geval.

Neems eens contact op met slotenmakerij Utrecht bij http://www.locksecure.nl/slotenmaker-utrecht. Zeer professioneel en onderscheidend in het leveren van service en kwaliteit.

Related posts