Kluizen voor thuis: bescherm je eigendom en de veiligheid van je familie 

Veiligheidskluizen voor thuis waren meestal in gebruik bij de rijksten onder ons omdat ze niet noodzakelijk warden geacht als je niet heel veel cash geld of waardevolle spullen thuis had. Tegenwoordig investeren steeds meer mensen in een huiskluis om zo kostbaar bezit en andere waardevolle spullen te beschermen en een gevoel van veiligheid te creëren in het geval van een ramp zoals een overstroming of brand. Er zijn tenminste vier hele goede redenen te bedenken waarom mensen tegenwoordig een kluis nemen:

Bescherm je waardevolle spullen met een veilige huiskluis

Een kluis is de makkelijkste manier om de meer voor de hand liggende waardevolle spullen te beschermen zoals juwelen, een muntencollectie of wapens maar het kan ook meer persoonlijke spullen beschermen zoals familiefoto’s, memorabilia en andere spullen met een sentimentele lading die niet vervangen kunnen worden. een waterdicht en vuurbestendig model zorgt ervoor dat zelfs na een overstroming of brand je nog steeds kunt beschikken over de spullen die anders mogelijkerwijs verloren waren gegaan.

Documenten veilig en onder handbereik

Veel mensen houden juridische papieren zoals vastgoed akten, testamenten, hypotheekpapieren en verzekeringen in kluisjes bij banken of op andere locaties. Als je echter snel toegang wilt tot deze documenten is het beter om ze te bewaren in de kluis thuis. Als iemand komt te overlijden kan het maanden duren voordat er toegang wordt verleend tot het kluisje bij de bank maar met een kluis thuis heb je dezelfde veiligheid maar met veel makkelijkere toegang. Sommige documenten kunnen lastig snel vervangen worden zoals paspoorten en geboortebewijzen. Als je ze opbergt thuis in de kluis heb je ze veilig en onder handbereik.

Bescherm de veiligheid van je familie

Huis kluizen worden geleverd in een ruime keuze in soorten en voor verschillende doelen. Een van de populairste is de wapenkluis. Of je nu antieke wapens hebt of een pistool voor bescherming, of jachtgeweren, een veilige kluis is de beste manier om je familie en anderen te beschermen tegen potentieel dodelijke ongevallen of het misbruik van de wapens. Als je wapens hebt zou je deze altijd samen met de munitie in de kluis moeten opbergen als ze niet gebruikt worden. Het is ook een goed idee om andere potentieel gevaarlijke wapens in de wapenkluis op te bergen zoals messen en kruisbogen.

Bespaar geld op verzekeringen

Vraag je verzekeringsadviseur naar kortingen op de woonverzekering die worden aangeboden aan mensen die een kluis hebben. Je verbaasd je er nog over hoeveel de prijs kan zakken als je gevaarlijke of waardevolle spullen veilig opbergt in een kluis om ze te beschermen tegen diefstal of schade door water of vuur.

Kies welke modellen er bij jouw passen

Het is van het grootste belang dat jouw kluis goed wordt geplaatst en wordt ingesteld op het beschermen van de inhoud, dus het beste is om een specialistische slotenmaker zoals locksecure.nl (Locatie Utrecht) of veiligheidsadviseur om advies te vragen, dat is beter dan zelf aan de slag gaan. Slotenmakers en andere veiligheidsspecialisten kunnen je ook adviseren in de keuze van de vele opties die beschikbaar zijn. Een paar van de meest verkochte kluizen voor thuis zijn:

Muur of wand kluizen

Grotere vrijstaande modellen

Waterdichte en vuurbestendige modellen

Wapenveiligheid

Mobiele kluizen

Praat met een specialist

Mocht je ooit een slotenmaker nodig hebben dan is een degelijke slotenmaker in Utrecht bij http://www.locksecure.nl/slotenmaker-utrecht/ een goede keuze als het gaat om de juiste beveiliging. Bekijk eens de bovenstaande link voor meer informatie over een professionele en aanbevolen slotenmaker.

Home

Related posts