Loopbaanadvies is voor iedereen

Het gaat geweldig goed met de Nederlandse economie en in het gevolg daarvan ook met de arbeidsmarkt. In sommige sectoren is er te weinig vak personeel te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de bouw. Mensen die jaren werkloos waren komen nu toch ineens aan een baan. Datzelfde geldt voor de tot voor kort uitgerangeerde groep oudere werknemers. Mensen boven de 45 jaar konden niet makkelijk en soms helemaal niet een baan in loondienst vinden. Die tijd ligt achter ons en dat biedt perspectieven. Maar dan moet je wel weten hoe je het aanpakt, en eerder nog; je moet weten wat je wilt! En het klinkt sommigen misschien raar in de oren maar er zijn echt veel mensen die eigenlijk niet precies weten in welk beroep ze willen werken of die snel uitgekeken zijn op een functie. Hoe kom je er achter wat je wilt? In deze blog lichten wij loopbaanadvies toe, het antwoord voor al jouw vraagstukken.

Met loopbaanadvies weet wie je bent

Voordat je helder krijgt wat je wilt zul je helder moeten krijgen wie jij precies bent. Wat heb jij te bieden? Waar ben je goed in en waarin schiet je boven de massa uit? Wat maakt jou aantrekkelijk voor een werkgever? Wat is je kennis en waarin ben je misschien minder goed? Hoe sluit jouw persoonlijkheid aan op beroepen en organisaties? Allemaal vragen waar je een antwoord op klaar moet hebben alvorens je gaat solliciteren. Je toekomstige werkgever wil weten wat hij in huis haalt dus dan zal jij je moeten kunnen verkopen. Loopbaanadvies helpt je om meer zicht te krijgen op deze punten. Het versterkt je en een loopbaanadviseur kan je ook begeleiden gedurende een periode of traject.

Laat je begeleiden in je zoektocht naar werk

Loopbaanadvies Zwolle is een speler op de markt waar veel ervaring zit. Zij lopen een stukje met je op in dit leven, op zoek naar passend werk. In loondienst of als zelfstandige. Ze stellen vragen en confronteren waar nodig. Zij hebben maar één doel: dat jij een stuk groeit in je persoonlijke ontwikkeling en daarmee steviger en beter beslagen ten ijs komt wanneer het op solliciteren aan komt. Neem eens vrijblijvend contact op met loopbaanadvies Zwolle en hoor wat zij voor jou kunnen betekenen.

loopbaanadvies

Related posts