Loopbaanbegeleiding voor iedereen

loopbaanbegeleiding

Sta je op een punt in je loopbaan om het roer drastisch om te gooien? Of ben je benieuwd hoe je je verder kunt ontwikkelen in je huidige vakgebied? Misschien wil je je wel onderscheiden van je collega’s of je promotiekansen vergroten. Hoe kom je erachter wat voor jou de juiste weg is? En wat moet je doen om te komen waar je zijn wilt? Allemaal vragen die soms lastig kunnen zijn om zelf te beantwoorden. Dan is het ideaal om iemand te hebben die een stukje met je meeloopt in deze fase van je leven. Loopbaanbegeleiding door een professionele loopbaanbegeleider kan het proces verhelderen en versnellen. Soms biedt een werkgever zijn werknemers begeleiding vanuit het bedrijf maar je kan ook heel makkelijk zelf een goede loopbaanbegeleider vinden.

Wat loopbaanbegeleiding oplevert

“In eerste instantie had ik wat schroom om loopbaanbegeleiding te vragen maar achteraf heeft het me veel meer opgeleverd dan ik ooit had kunnen vermoeden. Het heeft me meer vertrouwen gegeven, gewoon omdat ik meer inzicht heb. Inzicht in mezelf maar ook de arbeidsmarkt is transparanter geworden. Uiteindelijk heeft dit vertrouwen me de moed gegeven om te solliciteren op een droombaan. Goed voorbereid op alles, is het me gelukt die te bemachtigen. Ik ben zo blij dat ik de stap naar loopbaanbegeleiding toch gezet heb.”

Wat loopbaanbegeleiding je kost

Los van de financiële aspecten moet je wel beseffen dat het een intensief traject is dat je aangaat met je begeleider. Het is niet iets wat je er in een uurtje in de week maar even bij doet. Het vergt van jou energie, input, tijd en zin. Maar laten we vooral de lol niet vergeten want van veel dingen die je leert word je blij. En wat is nu leuker dan aan je eigen loopbaan te werken en gestelde doelen te bereiken? Dat dacht ik al, wil je contact met de loopbaanbegeleider die mij geholpen heeft? Raadpleeg dan de zoekmachine en zoek naar loopbaanbegeleiding Zwolle.

Related posts