Mighty NO. 9 de game die je niet mag missen!

Mighty No. 9 kopen bestellen

Mighty NO. 9 is het spel dat je moet hebben als je altijd al terug verlangt naar de glorie van een side-scrolling platform game. In Mighty NO. 9 krijg je namelijk te maken met allerlei elementen die je ook kunt vinden in de klassieke platform games, maar in een mooi, nieuw jasje! In Mighty NO. 9 ben je Beck; een robot die gemaakt is om duellen te vechten, nummer negen uit de reeks soortgelijke robots. Beck is echter de enige hiervan die niet lijdt onder een gevaarlijk computervirus en daarmee de enige die er wat tegen kan doen… Strijd samen met Beck en red de wereld! Het spel is al razend populair terwijl het nog niet eens is uitgekomen. Ga daarom de pre-order van Mighty NO. 9  kopen via de links in deze blog of lees meer!

Mighty NO. 9 kopen

Mighty NO. 9 kopen? Mighty NO. 9 is begonnen als een Kickstarter project en heeft binnen twee dagen al 400% van het benodigde geld binnen gehaald! In dit blog kom je te weten waarom het spel zo gewild is en waarom Mighty NO. 9 kopen geen slecht idee is! In Mighty NO. 9 Speel je dus als Beck en ben je een van de weinigen die niet last heeft van het computervirus dat alle machines op hol doet slaan. Jij moet ervoor zorgen dat alles weer normaal wordt en je moet de persoon die dit virus heeft gemaakt zien uit te schakelen! Hierbij moet je ook strijden met de andere acht Mighty robots om nieuwe abilities en wapens te ontgrendelen. Er zijn in Mighty NO. 9 ontzettend veel verschillende modi, waaronder een multiplayer modus, om te ontdekken waardoor je uren zoet bent met het spelen ervan!

Mighty NO. 9 bestellen

Mighty NO. 9 bestellen kan nu al als een pre-order; dan weet je zeker dat je bij de release het spel meteen hebt. Het bestellen van dr pre-order doe je via de links naar een gamekey store die hierin gezet zijn. Het zal niet lang meer duren tot deze game uitkomt en alle wachtende fans het zullen kopen, en als je verzekerd wilt zijn dat ook jij het meteen kunt spelen moet je Mighty NO. 9 kopen als pre-order!

Related posts