Minder piekeren door mindfulness en meer genieten

Ervaar je veel spanning en stress in je leven? Kom je niet los van het malen over gisteren of zelfs vorige week? Of denk je continu aan morgen en wat er nog allemaal moet gebeuren? Heb je vaak last van spanningshoofdpijn of vind je het leven steeds minder leuk? Verlang je terug naar je kindertijd waarin alles eenvoudig en prettig was? Dan is het tijd om verandering in je leven te brengen. Wat zou het prettig zijn wanneer je weer kan genieten van de dingen, het rustiger wordt in je hoofd en je meer energie krijgt. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? In deze blog lichten wij mindfulness toe, de sleutel tot meer rust, nieuwe energie en meer plezier in het leven.

Rust in je leven komt niet vanzelf

Rust in je leven komt niet vanzelf, mindfulness kan je daarbij helpen. Mindfulness is meestal een achtweekse training die je volgt in een groep. Allemaal mensen met dezelfde wens: energie en meer plezier in het leven krijgen. Je leert dus niet alleen van je eigen ontwikkeling maar ook van de ervaringen van anderen. Acht bijeenkomsten maken natuurlijk niet het verschil. Maar het huiswerk dat je moet doen wel. Het is dus wel een investering. Denken dat je de training er wel even tussendoor doet is een niet productieve gedachtegang. Leren je gedrag te veranderen lukt alleen door het te doen en te ervaren. Dus het is acht weken intensief investeren. Wat je ervoor terug krijgt is onbetaalbaar, namelijk rust.

Op weg naar een verandering via mindfulness

Minfulness Zutphen heeft al veel mensen geholpen. Sommige mensen zijn zo blij dat ze maanden na de training nog contact opnemen om te laten weten hoe blij ze zijn. Ze sporen mensen in hun omgeving aan om ook een training te volgen. Tegenwoordig wordt ook steeds meer gevraagd en verwacht van kinderen. Deze kunnen op jonge leeftijd al ontsporen en overspannen raken. Voor hen bestaan er aparte groepen. Er wordt regelmatig met nieuwe trainingsgroepen gestart. Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

mindfulness Zutphen

Related posts