Mindfulness Deventer, laat je nadenken over het leven.

Mindfulness Deventer

Mindfulness Deventer, laat je nadenken over het leven. In de huidige samenleving, waar alles snel moet gaan en geautomatiseerd is, kan men het werkelijke doel van het leven wel eens uit het oog verliezen. Ze wordt meegesleurd door de menigte in het leven van de kantoren, winkels en media en leeft hierdoor vrijwel altijd op automatische piloot. We leven op routine terwijl onze gedachten zich ergens anders bevinden. Door middel van mindfulness kan men dit tegen gaan door zich bewust te worden van het hier en nu, hierdoor leeft men intenser en bewuster en wordt een normale dag ineens een stuk interessanter! Meer weten over mindfulness Deventer? Lees dan snel verder voor meer informatie over het onderwerp!

Mindfulness Deventer

Toen ikzelf ongeveer de leeftijd van vijftig bereikte besloot ik om, onder andere medische redenen, wat minder te gaan werken. Dit had als gevolg dat ik me een beetje verloren voelde, rusteloos, ik had namelijk geen idee wat ik met deze ineens nieuw verkregen vrije tijd kon doen. Toen pas realiseerde ik me dat ik al die tijd op een soort automatische piloot had geleefd, op routine, en deze routine was ineens weggevallen waardoor ik me dus doelloos voelde. Ik had al eerder over het begrip mindfulness gehoord en besloot toen hier gebruik van te maken. Met behulp van mindfulness Deventer heb ik weer een doel in mijn leven kunnen vinden!

Meer weten over mindfulness

Meer weten over mindfulness? Mocht u het gevoel van rusteloosheid hebben? Of is er iets weggevallen in uw leven waardoor u nu geen idee hebt wat u eigenlijk met deze vrije tijd kan doen? Dan is het leven in het hier en nu de ideale oplossing voor u, en mindfulness Deventer geeft u de beste lessen op dit gebied! Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met één van de medewerkers.

Related posts