Nederlandse taalcursus en training voor Poolse werknemers

Heeft u Poolse arbeidskrachten aan het werk in uw bedrijf? Of bent u van plan om Poolse werknemers aan te nemen? Dan is het erg belangrijk dat zij de Nederlandse taal kunnen begrijpen en spreken. Dit hoeft misschien niet vloeiend maar het moet wel voldoende zijn om goed te communiceren met de andere collega’s op de werkvloer. Geef uw Poolse werknemers een cursus Nederlands voor Polen.

Het belang van een taaltraining Nederlands voor Polen

Mocht u Poolse werknemers of (tijdelijke) arbeidskrachten aan het werk hebben in uw bedrijf, geef ze dan een cursus Nederlands. Het zorgt niet alleen voor een prettige samenwerking tussen uw collega’s maar het kan problemen en gevaarlijke situaties op de werkvloer voorkomen. Daarom is het dus belangrijk dat u investeert in uw arbeidskrachten.

Professionele taalschool in Den Haag

Wilt u ook dat uw werknemers op korte termijn Nederlands kunnen spreken op de werkvloer? Talencentrum Ewa is een zeer professionele taalschool in Den Haag die u kan helpen om uw Poolse arbeidskrachten Nederlands te leren. Ewa kan deze cursussen geven bij u op locatie, op de taalschool in Den Haag maar ook via Skype. Dus ook op afstand met een internetverbinding is het mogelijk om cursussen Nederlands voor Polen te volgen.

Vrijblijvende offerte voor een cursus Nederlands voor Polen!

Heeft u interesse in Talencentrum Ewa en wilt u uw Poolse arbeidskrachten graag de Nederlandse taal mee geven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Related posts