Op zoek naar een goede kapper?

Zolang je haar maar goed zit! Dat is het belangrijkste. Wanneer je een mooi kapsel hebt dan voel je je over het algemeen prettig, verzorgd en ook zelfverzekerder. Ben jij op zoek naar een goede kapper? Dan is deze Kapper in Raalte (Kapsalon Schuurman) een goed adres waar je terecht kunt voor niet alleen een uitstekend en modern kapsel maar ook voor net dat beetje extra.

Deze kapsalon is net even anders dan de rest. Het team is gespecialiseerd, op de hoogte van de laatste trends en ze delen gezamenlijk een passie. Alle kapsters in deze salon kennen de kneepjes van het vak. Meer dan 50 jaar is het al een bekende naam. Niet alleen in Raalte maar zeker ook daarbuiten.

Wat maakt deze kapsalon in Raalte nou zo uniek? Het is toch echt de persoonlijke aandacht en uitstekende service zijn eigenschappen waar ze echt in uitblinken. De klanten van Schuurman hebben dit dan ook zo ervaren. Bij binnenkomst wordt u hartelijk ontvangen en een lekkere kop koffie of thee staat dan voor u klaar.

Kapsalon Raalte en omstreken is er voor iedereen!

Schuurman is niet alleen een kapsalon die op dames is gerecht. Nee, deze kapsalon is er voor iedereen. Dames, heren en ook kinderen zijn van harte welkom. Ook speelt het team goed in op de verschillende seizoenen. Ieder seizoen is er natuurlijk weer een nieuwe trend op het gebied van haar en hier zijn wij dan ook goed van op de hoogte. Wilt u dus een modern kapsel? Dan kunt u zeker terecht bij deze kapsalon in Raalte.

Related posts