Sloten vervangen in Rotterdam

Rotterdam is een prachtige stad met veel verschillende bouwstijlen. Van hypermodern tot monumentaal: u komt het tegen in Rotterdam. Rotterdam bestrijkt een groot gebied en u zou dus verwachten dat het een flinke tijd kan duren voor er hulp ter plaatse komt als u buitengesloten staat. Niets is minder waar. Onze slotenmakers Rotterdam bevinden zich tactisch door heel Rotterdam heen, waardoor er altijd een helpende hand bij u in de buurt is. We durven u te garanderen dat er binnen een half uur een slotenmaker bij u ter plaatse is als u deze nodig heeft.

24-uurs service, heel gewoon

sloten vervangen rotterdamEen ongeluk komt altijd onverwachts, net als problemen met uw sloten of sleutels. Als u in het weekend uit geweest bent en u komt midden in de nacht thuis, dan blijkt ineens dat iemand in heeft willen breken. Gelukkig is het niet gelukt, maar uw slot is behoorlijk beschadigd en u krijgt uw deur niet meer open. Het is dan toch een fijne gedachte dat er, binnen een half uur na uw telefoontje een monteur aanwezig is? Ook midden in de nacht, óók in het weekend, óók op feestdagen.

Sloten vervangen, een koud kunstje

Voor u is het een hele klus, maar door onze goed getrainde medewerkers is het zo gedaan. Of u nu een slot van uw voordeur wilt laten vervangen, of uit voorzorg alle sloten van uw woning: u bent bij ons aan het juiste adres. Plaatsing van inbraakwerend hang- en sluitwerk in ramen en deuren is voor ons dagelijks werk, net als plaatsing van inbraakwerende strips.

Inbraakpreventie

U heeft geen geld voor een uitgebreide alarminstallatie? Geen probleem. Wist u dat het aanbrengen van kwaliteitssloten vaak al voldoende is om inbrekers te ontmoedigen? Ook als u geen groot budget heeft kunt u uw woning goed beveiligen. Bel ons nummer en een van onze specialisten komt graag een vrijblijvende offerte maken, specifiek op uw woning en budget gericht.

Related posts