Van loopbaancoach naar welverdiend pensioen

loopbaancoach

Doe jij iedere dag datgene wat jou echt gelukkig maakt? Of voelt elke dag voor jou als een maandag? Helaas is dit laatste te vaak het geval en gaan te veel mensen iedere dag met tegenzin naar het werk. Dit is erg vervelend, want gemiddeld besteden we 40 jaar van ons leven aan werk. Het is dus erg belangrijk dat je iets doet wat je leuk vind, zodat de tijd voorbij vliegt en niet voorbij kruipt. Om hier in je eentje verandering in te brengen is erg lastig, maar gelukkig is er tegenwoordig een loopbaancoach die je hierbij kan helpen.

Samen de uitdaging aangaan met de loopbaancoach

Een loopbaancoach helpt je om een goed beeld van jezelf te krijgen. Dit houdt in dat er wordt gekeken naar wie jij bent als persoon en waar jouw kwaliteiten en verbeterpunten liggen. Vervolgens wordt er gekeken naar wat jij graag wilt en of dit overeenkomt met de vraag vanuit het werkveld. Het is eigenlijk te vergelijken met een winkel: je kijkt eerst naar jouw voorraad, daarna bepaal je wat hiervan in de winkel komt te liggen en vervolgens kijk je hoe groot de vraag is naar deze producten. Is de vraag niet groot genoeg dan betekent dit dat je iets anders uit de voorraad moet kiezen of de collectie moet vernieuwen. Met het vernieuwen van de collectie wordt in dit geval het volgen van bijvoorbeeld een training of cursus bedoeld.

Snel aan de slag met loopbaancoaching

Wil jij ook van dat maandaggevoel af en opnieuw met plezier naar je werk gaan? Neem dan zo snel mogelijk contact op met loopbaancoach Zwolle of een andere loopbaancoach bij jou in de buurt. Ga op zoektocht naar jouw passie en leer hoe je jouw droombaan kunt vinden. Op die manier zal de tijd voorbij vliegen en geniet je voordat je het weet van een welverdiend pensioen.

Related posts