Veranderen van werk is geen eitje, loopbaancoach kan jou helpen.

loopbaancoach

Je bent op zoek naar verandering in je loopbaan, toe aan een volgende of nieuwe stap, je wilt het roer omgooien of je bent noodgedwongen op zoek naar werk. Hoe de situatie ook is, bij een verandering in je loopbaan kan het handig zijn om een loopbaancoach in te schakelen. Lukt het je alleen dan is dat natuurlijk prima; je weet wat je wilt, kunt, waar je talenten liggen en hoe je die volgende positie kunt bemachtigen. Dan is het wel zo effectief om het zelf aan te pakken. In alle andere gevallen kan een loopbaancoach helpen.

Er zit een idee achter!

Wat doet een loopbaancoach? Het woord coach zegt het eigenlijk al. Je wordt begeleid in een heel proces of een deel ervan. Het ligt er maar net aan wat jij nodig hebt. Een totaal proces bestaat grofweg uit 3 fases. Fase 1: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, ook wel persoonlijke ontwikkeling genoemd. In fase 2 moet dat vertaald worden naar beroepen en functies en/of werkvelden en in fase 3 leer je zo goed mogelijk de arbeidsmarkt te betreden waar solliciteren een groot deel van uit maakt. Het lijken allemaal simpele zaken maar de praktijk wijst uit dat het soms nog heel lastig is om concreet te worden. Een loopbaancoach helpt je bij dit proces en geloof me; het is hartstikke leuk om te doen!

Ik had er echt plezier in!

Mijn ervaring bij loopbaancoach Zwolle is van jaren terug maar ik denk er nog met plezier aan terug. Ik heb een heel traject gevolgd en er gingen heel veel deuren open waarvan ik zelfs het bestaan niet wist. Een geweldig proces waarin mij veel duidelijk werd over mezelf. Hierdoor kon ik beter keuzes maken en benoemen wat ik nu werkelijk wilde. Is zou liegen als ik zeg dat het solliciteren een eitje was maar ik wist zoveel beter hoe me voor te bereiden en hoe goed een sollicitatiegesprek in te gaan.  Nog steeds heb ik er profijt van. Ik zou niet langer wachten en een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek bij loopbaancoach Zwolle!

Related posts