Werken aan nieuwe kansen met een loopbaancoach

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Laten we hopen dat de kansen omgezet kunnen worden in feiten. Want voor wie geen werk heeft maar daar wel naar op zoek is, is het leven belastend. De zorg om financiën zijn daarbij het meest prominent. Want je wilt toch blijven wonen waar je woont anders vallen alle zekerheden weg. De economie trekt gelukkig aan maar het is nog geen vetpot. Het aantal vacatures groeit ooi maar nog steeds vallen er veel mensen buiten de boot. Hoe zorg je er nu voor dat je in die boot terecht komt? Wat is daarvoor nodig en hoe pak je het aan? Logische vragen die onderzoek vergen. Want wie heeft de antwoorden? Uiteindelijk jij zelf maar daar gaat iets aan vooraf namelijk zelfkennis. In deze blog lichten wij een loopbaancoach toe, deze biedt perfecte ondersteuning tijdens dit traject.

Loopbaancoach helpt ontdekken

Wat je ook zoekt; je moet weten wie jij bent. wat je kunt en wilt en waar je past. Een baan in loondienst is voor de meeste mensen voor de hand liggend maar er zijn ook genoeg mensen die juist voor zichzelf iets willen opstarten of hun beroep als zelfstandige willen gaan uitvoeren. ‘Wat ik voor een ander kan kan ik ook voor mezelf’ is dan vaak de gedachte. Mogelijk kom je uit een uitkeringssituatie en/of kamp je met belemmeringen. In alle gevallen is het zaak om eerst heel helder te krijgen wie jij bent en wat je te bieden hebt. En ik kan je vertellen dat een proces van zelfonderzoek best pittig kan zijn. Een loopbaancoach kan ervoor zorgen dat je geen hoeken afsnijdt en dat je de diepte in gaat. Dat is nodig om zelfverzekerd te zijn in jouw zoektocht. Dus loopbaan coaching begint bij zelfontwikkeling.

Werk zoeken begint bij loopbaancoach Zwolle

Loopbaancoach Zwolle kan je goed helpen in jouw zoektocht naar de juiste baan. Ervaring leert dat mensen het leuk vinden om in een coaching traject zichzelf beter te leren kennen. Wat je situatie ook is; loopbaancoach Zwolle kan helpen. Neem eens vrijblijvend contact op.

loopbaancoach Zwolle

Related posts