Wist u ook dat een mediator kan helpen bij scheiding

Een mediator kan voor veel dingen ingeschakeld worden, maar wist u ook dat een mediator u kan begeleiden bij uw scheiding? Buiten arbeidsconflicten en verzekeringsproblemen kan een mediator ook ingezet worden om het contact tussen u en uw ex-partner te verbeteren! Scheiden is niet makkelijk, en het is dikwijls het geval dat men hier niet zonder hulp uit kan komen. Geen reden om u daar voor te schamen, het is namelijk veel effectiever als je hier vanaf het begin hulp bij zoekt. Een mediator kan deze hulp bieden! In deze blog licht in mijn ervaring toe met mediation bij het scheiden.

Scheiden met de begeleiding van een mediator

Halverwege mijn eigen scheiding besloot ik dat er wat moest gebeuren, er leek geen einde aan te komen. Ik heb mijn emoties de loop met me laten gaan en dat heeft geresulteerd in een vechtscheiding waar ik het idee van had er nooit uit te komen. Totdat mijn voormalige partner met het idee kwam een mediator in te schakelen bij onze scheiding. Eerst was ik hier wat onzeker over maar na een tijdje onderzoek gedaan te hebben besloot ik de sprong te wagen, iets wat ik, nu ik er op terug kijk, veel eerder had moeten doen. De mediator is opgekomen voor de belangen van ons beide en heeft het voor elkaar gekregen dat er afspraken tot stand zijn gekomen waar wij beide aan mee hebben gewerkt. Onze scheiding was daarna erg snel geregeld en hebben alles ondanks alles toch goed afgesloten.

Meer weten over mediation

Meer weten over een mediation bij het scheiden? De mediator die wij bij onze scheiding ingeschakeld hebben heeft fantastisch werk geleverd! Ik twijfel er dus ook niet over als ik iedereen aanbeveel dit ook te doen! Het maakt uw scheiding gewoon zoveel makkelijker, en wie wil niet een goed eind aan zijn of haar huwelijke breien? Wilt u meer informatie over de voordelen van mediation bij een scheiding? Raadpleeg dan een mediator bij u in de buurt en vraag een vrijblijvend advies gesprek aan.

mediator

Related posts